Meer resultaten voor reparatie iphone apple

 
reparatie iphone apple
Contact opnemen Officiële Apple Support.
Krijg support via chat of telefoon, plan een reparatie of doe een reservering bij de Genius Bar voor iPhone, iPad, Mac en meer. We zijn er om u te helpen. Met ons praten. Chat online met experts of vraag ons u direct te bellen. U kunt ook een tijd plannen waarop we u kunnen bellen. Als u een paar vragen beantwoordt, geven wij u de beste opties. Een reparatie aanvragen. Zoek een lokale erkende Apple serviceprovider of Apple Store met een Genius Bar.
Amsterdam Apple Store Apple NL.
Maak een afspraak bij de Genius Bar, ga naar een Apple Authorized Service Provider of stuur je device naar ons op. Reparatie regelen Reserveringen beheren. Direct aan de slag met Persoonlijke configuratie Wanneer je een Apple product koopt bij een Apple Store of op apple.com, helpen we je meteen op weg. Maak kennis met het Business-team Ons Business-team helpt je de juiste oplossingen te vinden voor je bedrijf of werk. Ruil in voor een nieuwe iPhone.
Vervanging van de iPhone-batterij â OfficiÃle Apple Support.
Regel verzending naar een Apple reparatiecentrum en we vervangen de batterij en bezorgen uw iPhone binnen ongeveer 6-8 dagen bij u terug. Afleveren voor reparatie. Maak een afspraak bij een Apple Store of bij een van de vele erkende Apple-servicelocaties.
Apple iPhone en iPad reparaties.
Apple iPhone en iPad reparaties. Als uw iPhone of iPad gerepareerd moet worden, bent u bij Mobile Fashion City/ GSM Reparatie aan het juiste adres. U kunt uw mobiele telefoon in onze filialen in Spijkenisse, Hellevoetsluis of Krimpen aan den IJssel langs brengen.
Kapotte iPhone omruilen bij Apple.
Hoe dit werkt lees je verderop. Laten repareren: Is de iPhone licht beschadigd en nog goed te repareren, dan raden we aan om voor iPhone reparatie te kiezen. Doe dit bij voorkeur via de Apple Store of een erkend Apple-reparatiebedrijf.
Scherm iPhone Xs Max repareren? Dat is dan 361 euro Bright.
En ook voor een nieuw scherm voor de vorig jaar uitgebrachte iPhone 8 ben je niet meer dan 17110, euro kwijt. De prijs voor de reparatie van de iPhone Xr heeft Apple nog niet in zijn overzicht opgenomen. Lees ook Nieuwe iPhones te duur?
Apple reparatie service Nieuw-Vennep PCService.
Laat daarom altijd een Apple expert uw Macbook reparatie uitvoeren! PCService staat natuurlijk klaar om u hierbij te helpen. Onze monteurs zijn allemaal Apple gecertificeerd en hebben daarom de kennis en de ervaring om uw Apple reparatie binnen 24 uur uit te voeren.
iPhone-doctor Voor reparaties aan uw Apple Watch, iPhone, iPad, MacBook en iMac.
Wanneer uw Apple apparaat defect raakt, zult u al snel merken dat een reparatie vaak zeer lang duurt en behoorlijk ingewikkeld is. Maar de Watch, iPhone, iPad, MacBook en iMac zijn voor de meeste mensen tegenwoordig onmisbaar geworden. Wij richten ons expliciet op Apple producten, zodat vrijwel alle problemen snel kunnen worden geanalyseerd en opgelost.
GSM-World: Voor al uw reparaties voor iPhones en iPads!
Je bent hier: Home Reparaties Apple Reparaties. Apple Reparaties GSM World 2018-06-05T1053280000.: De Apple reparatie specialist van Eindhoven e.o. Apple iPhone X Reparaties. Apple iPhone 8 Plus Reparaties. Apple iPhone 8 Reparaties. Apple iPhone 7 Plus Reparaties. Apple iPhone 7 Reparaties.
iPhone scherm kapot: repareren bij een Apple Store, of goedkope telefoonzaak?
Daarnaast ben je na een reparatie die buiten Apple om is gedaan, de volledige garantie op je iPhone kwijt. Dus als bijvoorbeeld de camera van je iPhone niet meer functioneert en je het scherm ooit buiten Apple om hebt laten maken, weigert Apple deze te repareren.

Contacteer ons