Kranten artikel Nieuwe Meerbode

  • november 2, 2016
Shares

Je mobiele telefoon laten maken bij Telefoonmaken.nl!

Op 1 oktober is Telefoonmaken.nl geopend in Aalsmeer. Drijvende kracht achter deze franchiseonderneming is Jessica.

Een ondernemende dame, die al eerder diverse winkel in Badhoevedorp bezat. De liefde bracht haar naar Aalsmeer en na wat omzwervingen op het zakelijke vlak kwam ze in contact met Telefoonmaken.nl, een onderneming die al zo’n vijftien jaar geleden is opgericht en steeds verder uitbreidt, want inmiddels zijn er landelijk 26 winkels.

“Ik kwam de eigenaar van de organisatie tegen in mijn videotheek en van het een kwam het ander.Het balletje ging als het ware rollen. In augustus van dit jaar ben ik dan ook de opleiding gestart en ik ben nu gecertificeerd telefoonmaker.

Maar je bent daar nooit mee klaar hoor. Met alle nieuwste modellen hebben we altijd opfriscursussen nodig, zoals je zult begrijpen. Ik kan in ieder geval zeggen, dat het me ligt en dat ik er erg veel plezier aan beleef.

jessica colijn macmaken

” Telefoonmaken.nl repareert alle merken mobiele telefoons, maar vooral Samsung en IPhone zijn in trek.“Wij garanderen voor een schermreparatie van deze twee merken maximaal een half uur met een vanaf-prijs van vijftig euro.

Dus klaar, terwijl u wacht.” Aldus de enthousiaste zelfstandig onderneemster in haar reparatiewerkplaats onder haar huis in de Thijsselaan, waar een winkelvergunning op rust.

Ze vervolgt: “Daarnaast repareer ik laadconnectors en verhelp Wifi- homeknop- en accuproblemen met gemak. In mijn winkel beschik ik over een grote voorraad aan apparatuur en verkoop diverse hoesjes en andere accessoires.”

Vrouw in een mannenwereld

Jessica: “De sterke punten van Telefoonmaken.nl zijn de transparantie op de website, je kunt precies zien waar je financieel aan toe bent. En we werken met kwalitatief goede onderdelen. Daarom heb ik al veel vaste klanten en bedrijven weten mij ook te vinden.

Het bedrijf heeft een frisse huisstijl en bij mij kun je gemakkelijk parkeren. In de wachtruimte staan relaxte stoelen. Een kopje koffie is zo gezet.” De snelle service is ook een sterk punt. Achter het bedrijf van Jessica staat specialisten op het hoofdkantoor en de helpdesk is haar back-up.

“Als ik iets onverhoeds niet weet dan staat er een groot team klaar om het op te lossen. Ik kan het in ieder geval allemaal regelen als er iets met je toestel is. Van te voren maak ik een prijsafspraak en we rekenen pas af na de reparatie.” Telefoonmaken.nl koopt tevens oude gebruikte toestellen, is in het bezit van een pinapparaat en heeft een haal- en brengservice.

“Sowieso staat service bij mij hoog in het vaandel!” Telefoonmaken Aalsmeer is te vinden op de Thijsselaan nummer 36 in Aalsmeer. Telefoonnummer 0297-548716.

De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van tien tot zes uur en op zaterdag van tien tot vier. Verder op afspraak. Jessica tot slot:“Ik ben zo blij met mijn winkel en voel me als een vis in het water in deze (toch wel) mannenwereld. Kom gerust langs met je kapotte smartphone. Ik zorg er voor dat ie hoe dan ook gemaakt wordt!”

(Door Miranda Gommans Nieuwe Meerbode)