MacBook Pro Touch 2016

  • november 28, 2016
Shares

Apple had het de laatste tijd wel heel druk met de nieuwe iPhones om nieuwe Macs te maken. Nu is er gelukkig weer een nieuwe MacBook Pro uitgekomen met een vrij unieke tool.

​Apple Macbook pro met Touch Bar

De Touch Bar is een klein aanraakscherm dat de functietoetsen bovenaan het toetsenbord vervangt. Is dat handig? 

De nieuwe MacBook Pro is sneller en krachtiger dan ooit, maar toch aanmerkelijk dunner en lichter. Niet eerder was het display zo helder en kleurrijk.Bovendien is hij nu uitgerust met de gloednieuwe Touch Bar, een in het toetsenbord ingebouwde OLED strip die je kunt bedienen met Multi-Touch-gebaren.

MacBook Pro Touch 2016

Zo heb je altijd direct toegang tot alle tools die je wilt gebruiken.De nieuwe MacBook Pro is het resultaat van grens­verleggende ideeën.

Het scherm van de nieuwe MacBook is 67% helderder, met een 67% hogere contrastratio en 25% meer kleuren.In de 15-inch MacBook Pro zit een Intel Core i7 2133MHz met Radeon Pro-graphics met maximaal 4GB VRAM (tot 2,3x sneller) en een Polaris-architectuur.

De supersnelle SSD kan snelheden tot 3,1GB/s aan en is verkrijgbaar tot 2TB. De 13-inch MacBook Pro heeft een Intel Core i5/i7 dualcore processor 2133MHz.

De modellen hebben een batterijduur van 10 uur. Bekijk de video!