Meer resultaten voor Macmaken

 
Macmaken
Een reservekopie van een Mac maken of terugzetten met Time Machine Apple Support.
Time Machine is de ingebouwde functie voor reservekopieƫn van de Mac. Om deze functie te gebruiken, hebt u een oplossing voor externe opslag nodig die afzonderlijk verkrijgbaar is.: Een externe harde schijf die via de USB, FireWire of Thunderbolt-poort op de Mac is aangesloten.
Big Mac recept Smulweb.nl.
Als alles lukt smaakt deze imitatie echt bijna hetzelfde als die van de mac. Experimenteer wat met de saus en vooral doe overal niet teveel van op, dus ook niet sla en ui etc. I'm' lovin it. Tags big mac, burger, hamburger.
Een schermafbeelding maken op een Mac Apple Support.
U tikt dan op de Schermafbeelding-knop om te kiezen wat voor schermafbeelding u wilt en waar deze moet worden bewaard. In Mac OS X v10.6 en hoger worden schermafbeeldingen als PNG-bestand op het bureaublad bewaard. Ze krijgen automatisch de naam Schermafdruk datum om tijd png.
Een diagnostisch snapshot van je Mac maken appletips.
In veel gevallen geven de logbestanden een goede inzage wat er op de achtergrond allemaal fout gaat. Mac OS X beschikt standaard ook over een speciale systeem diagnose tool, deze tool kan alle technische informatie met betrekking tot je Mac wegschrijven in een set van logbestanden.
Schermprint op een MAC maken Browserchecker.
Schermprint op een MAC maken. Een schermprint screenshot of print screen op een MAC is gemakkelijk te maken. Er zijn een aantal opties om een heel scherm of een gedeelte op te slaan in de vorm van een schermprint. De Apple-key wordt hieronder CMD genoemd, de command-key.
Fastfood Friday: Big Mac OhMyFoodness.
Tim en ik zijn erin geslaagd om een burger te maken die lijkt op de fotos van de McDonalds maar die er in het echt ook zo heerlijk uit ziet. En nog belangrijker wellicht: onze verse van de Big Mac smaakt als de Big Mac van de McDonalds maar dan verser.
Fotoboek maken op je Mac albelli.
Begin met je fotoboek op je Mac. Downloaden gaat snel en eenvoudig. Je kunt gelijk aan de slag! Het fotoboekprogramma voor Mac is een van de weinige desktopversies die er bestaat. Maak dus nu je albelli fotoboek op je Mac.
MacMathan macmaken Name Meaning, Family History, Family Crest Coats of Arms.
Kenneth MacMathan Cormac Mac Mathian was the constable of Eilean Donan castle and is recorded in most accounts of the invasion of King Haakon IV of Norway against Scotland in the 13th century. One accounts suggests that McMathan and his clansmen fought under the Earl of Ross, defeating Haaken at Largs in 1263.
iphone reparatie.
iphone laten repareren. macbook pro reparatie. 2e hands mac. website maken apple. website maken mac. iphone reparatie aalsmeer. iPhone GSM Reparatie Maastricht Smartphone Koning. Voor een iPhone reparatie, telefoon reparatie of GSM Reparatie bent u bij Smartphonekoning aan het goede adres.
Slimme mappen op de Mac maken: zo werkt het.
Bezig met laden. iCulture Tips Mac Slimme mappen op de Mac maken, die zich automatisch vullen. Slimme mappen op de Mac maken, die zich automatisch vullen. Slimme mappen smart folders verzamelen automatisch bestanden die aan bepaalde regels voldoen, bijvoorbeeld foto's.

Contacteer ons